Beschikbare cursussen

E-Gebruik van ArcMap

Categorie: ArcMap

 U leert in deze training de meest voorkomende GIS handelingen, zoals het opvragen en bewerken van geografische data en het uitvoeren van analyses in ArcMap. Er is aandacht voor het presenteren van informatie in de vorm van kaarten en grafieken. Ook wordt er ingegaan op het gebruik van Excel data in ArcGIS en het werken met het Rijksdriehoekstelsel.

E-Databeheer, symbologie en analyses in ArcMap (10…

Categorie: ArcMap

Dit is de metacourse Databeheer en analyses in ArcGIS for Desktop. Door deelnemers op deze training in te schrijven krijgen zij automatisch toegang tot de modules die deel uitmaken van deze training.

E-Tekenen in ArcMap (10.x)

Categorie: ArcMap
Tekenen in ArcMap Omschrijving: De tekenmogelijkheden van ArcMap zijn uitgebreid. Maar hoe kunt u nu precies van een lege tot een gevulde kaartlaag komen en hoe kunt u data bewerken? Enerzijds wordt u dit duidelijk gemaakt door bestaande data (CAD, rasterdata) geschikt te maken voor een geografische database, anderzijds door zelf nieuwe kaartlagen te tekenen. Alle uitgebreide tekenmogelijkheden van ArcMap komen aan bod. Onderwerpen: Basis en geavanceerde tekenmogelijkheden van ArcMap Bestaande data geschikt maken voor een geografische database Data-integriteit Topologie als hulpmiddel bij het tekenen Gescande kaarten gebruiken Vectoriseren Nederlandse meta-informatie invoeren Omgaan met nauwkeurigheid Klik hier voor preview van de training. Klik hier om aan te melden voor deze training.