In Esri events treffen staan de presentaties van de GIS Tech en de GIS Conferentie

Beschikbare cursussen

MOOC: Cartography.

Categorie: Esri Events

Learn from Accomplished Cartographers Using World-Class GIS.

Once, only cartographers made maps. Today anyone can. Still, cartographers can teach people to make better maps, just as chefs can show people how to cook better meals. With coaching from experienced cartographers and practical, hands-on exercises using ArcGIS Pro, you'll become a smarter mapmaker, ready to go beyond the defaults and make better maps.

Preconference workshop: 'Aan de slag met Mapdesign…

Categorie: Esri Events

Volg de preconference workshop op dinsdag 19 september en leer dé ins en outs van cartografie van Esri’s wereldwijde beste cartografen (Kenneth Field en Edie Punt). Ontwerp kaarten met impact voor uw doelgroep. De preconference workshop gaat vooraf aan de Esri GIS Conferentie op 20 en 21 september 2017.

Esri GIS Conferentie 2017

Categorie: Esri Events

De Esri GIS Conferentie is het grootste, jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. Dit jaar is de Esri GIS Conferentie op woensdag 20 en donderdag 21 september.


Ook is er weer veel aandacht voor gebruikersverhalen tijdens de Esri GIS Conferentie. U kunt onder meer luisteren naar presentaties over assetmanagement, ketensamenwerking, leefomgeving, smart communities, inspiratie & innovatie en 3D. Naast verhalen uit de praktijk, zijn er ook technische presentaties en expert round tables over verschillende onderwerpen. Kortom: een veelzijdig en inspirerend programma! Uiteraard is er dit jaar weer een beurs met onder andere stands en themapaviljoens van bedrijven uit de GIS-sector.

Masterclass Organisatie & GIS (2017)

Categorie: Esri Events

Deze masterclass heeft het doel (aankomende) managers, teamleiders, beleidsadviseurs en coördinatoren geo-informatie een helpende hand te bieden bij de uitdagingen die specifiek zijn voor dit vakgebied.

Masterclass Architectuur & GIS (2017)

Categorie: Esri Events

Architectuur denken biedt een goede leidraad om veranderingen te kunnen sturen en GIS te laten aansluiten op de businessprocessen.                  Steeds meer businessprocessen kennen een geo-component. Tegelijkertijd gaan de technische ontwikkelingen heel snel. GIS wordt steeds meer integraal onderdeel van de totale informatievoorziening en moet dus ook mee kunnen bewegen in dat landschap. 


In deze masterclass worden relevante architectuurprincipes geïntroduceerd en in een GIS-context geplaatst. Voorop staat het praktisch toepassen van architectuur-denken vanuit een theoretische basis. Als rode draad staat het uitwerken van een concrete case door de masterclass heen. Deze driedaagse masterclass vindt plaats op 13,14 en 24 maart

Preconference Workshop GeoWeb Workflow Advanced

Categorie: Esri Events
Heb je de eerste workflow ervaringen in de vingers of maak je al langer workflows, dan is deze unieke Preconference Workshop GeoWeb de logische vervolgstap. De workshop wordt verzorgd door de workflow-experts van Latitude Geographics, de organisatie achter de hele GeoWeb omgeving. Kortom een unieke kans! Zij nemen je tijdens deze dag mee in het maken van geavanceerde workflows en geven je de kennis én vaardigheden om complexe business vraagstukken omtrent ruimtelijke analyses te beantwoorden waarin gebruik wordt gemaakt van de GeoWeb Workflow technologie.Esri GIS Conferentie 2016

Categorie: Esri Events

De Esri GIS Conferentie is het grootste, jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. Jaarlijks nemen meer dan 1500 mensen deel aan deze tweedaagse conferentie. Dit jaar is de Esri GIS Conferentie op woensdag 21 en donderdag 22 september in het Beurs-WTC in Rotterdam. Terugkijken op de editie van vorig jaar kan met de video's, het live blog, de dagverslagen en het nieuws.  

Presentaties Esri GIS Conferentie 2015 (23 en 24 s…

Categorie: Esri Events
De Esri GIS Conferentie is het grootste jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. In 2014 namen bijna 1600 mensen deel aan deze tweedaagse conferentie waarin 'De wereld in beweging' centraal stond. 

In 2015 is het thema van de Esri GIS Conferentie 'De kaart in uw handen'. U kunt met andere conferentiebezoekers delen hoe u in uw organisatie de kaart in handen van andere mensen geeft en zo collega's of mensen buiten de organisatie meer inzicht geeft. 


Let op: deze presentaties zijn alleen beschikbaar voor deelnemers aan de Esri GIS Conferentie 2015.

Adam mollenkopf – geo-event

Categorie: Esri Events

Technische sessie met Adam Mollenkopf over Geo-event

Masterclass Organisatie & GIS (2014)

Categorie: Esri Events

De Masterclass heeft het doel (aankomende) managers en coördinatoren geo-informatie een helpende hand te bieden bij de uitdagingen die specifiek zijn voor dit vakgebied. Tijdens de masterclass kan er geleerd worden hoe vanuit een heldere strategie de geo-informatievoorziening succesvol georganiseerd kan worden.

Presentaties Esri GIS Conferentie 2014 (17 en 18 s…

Categorie: Esri Events

Tijdens de Esri GIS Conferentie heeft u ontdekt hoe het ArcGIS-platform een positieve beweging kan brengen binnen uw organisatie. Ook heeft u ervaringen kunnen delen met andere GIS'ers. Zo leert u meer uit uw GIS te halen en kunt u processen effectiever maken, beter beslissingen nemen en gerichter communiceren. Let op: deze presentaties zijn alleen beschikbaar voor deelnemers aan de Esri GIS Conferentie 2014.

Esri GIS Tech 2014

Categorie: Esri Events

Presentaties Esri GIS Tech (Dinsdag 8 april 2014)


Informatie is dankzij technologie altijd bij ons in de buurt. Of we nu thuis actief zijn, op kantoor werken of onderweg zijn. De kracht van het ArcGIS-platform maakt het mogelijk geo-informatie breed te gebruiken. Het platform maakt het mogelijk om op elke plaats en elk moment actuele geo-informatie met intuïtieve apps te gebruiken. GIS’ers worden elk jaar tijdens de Esri GIS Tech op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het ArcGIS-platform.


Let op: presentaties beschikbaar op woensdag 9 april voor deelnemers aan de Esri GIS Tech 2014

Masterclass Architectuur & GIS 2013

Categorie: Esri Events

Geografische informatie wordt steeds breder ingezet en komt centraler in de organisatie te staan. Steeds meer veelal bedrijfskritische businessprocessen kennen een geo-component. Tegelijkertijd gaan de technische ontwikkelingen heel snel. GIS wordt steeds meer integraal onderdeel van de totale informatie voorziening en moet dus ook mee kunnen bewegen in dat landschap. Het wordt daarom in toenemende mate nodig om GIS in een integraal framework te plaatsen, architectuur.


Architectuur denken biedt een goede leidraad om deze veranderingen te kunnen sturen en GIS te laten aansluiten op de businessprocessen. Dit werkt twee kanten op: Zowel gedacht vanuit GIS naar business als ook van de business naar de techniek.
Presentatie Esri GIS Conferentie 2013

Categorie: Esri Events

Via deze weg kan u de presentatie van de Esri GIS Conferentie 2013 downloaden

Kansen voor GIS bij RUD’s

Categorie: Esri Events

GIS kan een belangrijke rol spelen bij de uitvoeringstaken van een omgevingsdienst. Graag gaan we daarom met omgevingsdiensten in gesprek om wensen en mogelijkheden te verkennen.


Op 25 juni hebben wij een dag georganiseerd voor vertegenwoordigers van RUD’s waar we dit besproken hebben. Er zijn resultaten gepresenteerd van een onderzoek naar de potentie van GIS voor omgevingsdiensten en Geert Schoots van de provincie Gelderland heeft een verhaal gehouden over zijn ervaringen met GIS voor de Gelderse omgevingsdiensten.


 

Masterclass Organisatie & GIS (2013)

Categorie: Esri Events

Hoe maakt GIS het verschil voor een organisatie? En hoe moet dat georganiseerd worden? Dat is wat in deze masterclass op 8, 9, 15 en 16 oktober 2013 in Rotterdam centraal staat.

Esri GIS Tech 2013

Categorie: Esri Events

Op deze pagina treft u de presentaties aan van de Esri GIS Tech 2013